Porsche Szeged Hírek

Aktuális híreink

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    35 év a „gördülő szabadság” jegyében – California CONCEPT tanulmányával már a modellsorozat jövőjét mutatja be a Volkswagen Haszonjárművek

    Hannover/Budapest, 2023. augusztus 14. – Az 1988-as Caravan Salon alkalmával tartott világpremierje keretében, a VW Busz (T3) műszaki alapjain mutatkozott be az első California modell. Pontosan 35 évvel – és 260 ezer elkészült példánnyal – később ismét Düsseldorfban, a szakma legjelentősebb találkozóján látható a világon elsőként a Volkswagen Haszonjárművek (VWN) California CONCEPT tanulmánya, amely már a modellsorozat jövőjébe kínál bepillantást. 2024-től a California ezen új generációjának sorozatgyártású változata is Hannoverben készül.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.08.01.

    Münchenben teszteli először utasokkal az automatizált vezetést a Volkswagen Haszonjárművek

    München, Austin (USA)/Budapest, 2023. július 31. – Nagy lépésekben halad a mobilitási és szállítási szolgáltatásokra készülő, önállóan közlekedő járművek fejlesztése a Volkswagen Haszonjárműveknél. Szériaérettsége felé vezető útján ezekben a hetekben első ízben közlekedhetnek a politika, a hatóságok és az üzleti élet döntéshozói, valamint a média képviselői a tisztán elektromos, önállóan közlekedő Volkswagen ID. Buzz AD (Autonomous Driving) modellekkel, pontos képet alkotva e járművek önvezető képességeiről. Ezzel párhuzamosan az Amerikai Egyesült Államokban, a texasi Austinban is elindult a Volkswagen tesztprogramja. Az AD-járművek fejlesztése Európa és Észak-Amerika városi agglomerációs központjaiban tervezett kereskedelmi célú alkalmazásokra összpontosít, mind személy-, mind pedig teherszállítási szolgáltatásokhoz.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Kétszázezer nyaralóbusz Hannoverből

    Hannover/Budapest, 2023. július 21. – Szabadság Hannoverből: július 12-én legördült a kétszázezredik California a hannover-limmeri szerelőszalagról. Immár 2004 óta készülnek a T-modellekből a világ legsikeresebb lakóautói a Camper-üzemben, ahol a Volkswagen Haszonjárművek és a Volkswagen Group Services összesen mintegy 600 munkatársával ünnepelte a jubileumot. Tavaly 21 600 California 6.1 kiszállítására kerülhetett sor, ami 14,9 százalékkal több, mint a koronavírus előtti 2019-es év során. Ezzel a California vitathatatlanul piacvezető a zárt áruszállítók átalakításával készülő lakóautók piaci szegmensében.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Nemzetközi ID. Buzz Show – Új ID. Buzz koncepciók mutatkoztak be a 2022-es IAA alkalmával

    Hannover/Budapest, 2022. szeptember 28. – Igazi „ID. Buzz Show” volt az idei IAA Transportation 2022 kiállítás, ahol az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo mellett – egyaránt világpremierként – különböző felépítménygyártók innovatív, szériaközeli ID. Buzz tanulmányait is bemutatta a Volkswagen Haszonjárművek. Az ID. Buzz alapjaira épülő első mentőautót a Bösenberg felépítménygyártó tervezte, így immár a mentőjárművek körébe is megérkezett az elektromos mobilitás. A Snoeks felépítménycég által bemutatott ID. Buzz Flex-Cab-koncepció a személyszállítás egyfajta elektromos Caravelle modellje. A szó legszorosabb értelmében „cool” a Wükaro felépítmény-specialista készítette első ID. Buzz hűtősautó, míg a hat köbméter rakterű, első dobozos felépítményű ID. Buzz a Veth felépítménygyártó munkája. Mindezeken túl a CS/Würth céggel együttműködésben a Miele szervizautójává alakult át az ID. Buzz Cargo.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Minden téren továbbfejlesztett pickup – Az új Volkswagen Amarok

    Hannover/Budapest, 2022. július 22. – Bemutatkozott a Volkswagen Haszonjárművek új Amarok modellje. A műutak és a terep e sokoldalú tehetségét Németországban és Ausztráliában tervezték, illetve alkották meg, és Dél-Afrikában gyártják – mégpedig prémium pickup modellként Ausztrália és Új-Zéland, valamint Afrika, a Közel-Kelet és Európa számos országa számára. Karizmatikus formája és ötletes kialakítása, átgondolt funkciói, több mint húsz új vezetői segédrendszere, mobil online-szolgáltatásai, gazdaságos és nyomatékgazdag motorjai, kétféle összkerékhajtási technikája, személyre szabható tartozékai és letisztult Volkswagen dizájn-génjei a világ egyik legsokoldalúbb és legkiegyensúlyozottabb pickup-sorozatává avatják az Amarok modelleket – amelyek mottója: „Történjen bármi” („No matter what”). A prémium pickup az év végétől érkezik meg első piacaira.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok

    Hannover/Budapest, 2022. június 27. – Július 7-én tartja digitális premierjét a Volkswagen Haszonjárművek prémium -pickupja, első ízben immár minden lepel és álca nélkül, élő közvetítésben mutatkozik be a világnak. Egyéni formavilága mellett a teljes egészében új fejlesztésű Amarok számos különleges megoldást is felvonultat, innovatív műszaki fejlesztések egész sorát hozza el a pickupok B-szegmensébe.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    A Volkswagen két „Obi-Wan Kenobi” ihlette ID. Buzz típusú járművet mutatott be a Star Wars Celebration ünnepségen

    Wolfsburg/Budapest, 2022. június 9.– Két igazán különleges „Obi-Wan Kenobi” ihlette Volkswagen ID. Buzz is látható volt az idei Star Wars Celebration rendezvényen a kaliforniai Anaheimben (május 26–29.), a Volkswagen márka és az új, május 27-én a Disney+ streaming platformon debütált sorozat jelenlegi együttműködésének részeként. Az ID. Buzz „Light Side Edition” és az ID. Buzz „Dark Side Edition” bemutatójárművek, az Erő világos és sötét oldalát testesítik meg a Star Wars rajongók számára izgalmas és szemet gyönyörködtető látványvilággal.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo: Letisztult formatervezés és klasszikus vonalak a modern mobilitásért

    Budapest, 2022. május 25. – Egy ikon visszatér: A Volkswagen az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo által ülteti át a T1 genetikáját a jelenbe – és egyúttal a jövőbe. Az első 1950-es buszhoz hasonlóan az új modellek is letisztult és funkcionális kialakításúak, ugyanakkor számos érzelmet ébresztenek fel. De hogyan sikerült elérni mindezt? A Volkswagen formatervezői exkluzív betekintést nyújtanak munkájukba.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Itt az ID. Buzz, mától rendelhető a Volkswagen Haszonjárművek különleges BEV modellje

    Budapest 2022. május 23. – Május 23-tól indul az előértékesítés, azaz már elérhető a Volkswagen Haszonjárművek konfigurátorában a márka új, tisztán elektromos kisbusza és áruszállítója, a Volkswagen ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo. A mától rendelhető új modell a Volkswagen Haszonjárművek legendás modellje, a T1-es előtt hajt fejet.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Karizmatikus on- és offroad-profi – A Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata

    Hannover/Budapest, 2022. április 26. – A Volkswagen Haszonjárművek bemutatja Amarok pickup-családja teljes egészében új fejlesztésű generációját, amely terepen és műúton egyaránt többet tud elődjénél. Németországban és Ausztráliában tervezték, Dél-Afrikában gyártják – az új Amarok magasfokú strapabíró képességével, a legszínvonalasabb felszereltséggel, vezetői segédrendszerek jelentősen kibővített kínálatával, valamint hajtásrendszerei jóval szélesebb választékával áll ismét a pickupok B-szegmensének élére. Az új Amarok első, egyelőre álcázott példányai már megjelentek Európa útjain.

  • VW
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.10.16.

    Az ID. Buzz nyerte el a Top Gear Electric Awards 2022-es „Év Elektromos Autója” díját

    Hannover/London/Budapest, 2022. április 12. – Az új Volkswagen ID. Buzz az „Év Elektromos Autója” („Electric Car of the Year”) kitüntetést nyerte el a 2022-es Top Gear Electric Awards zsűrijétől, akik különösen kiemelték az idei év folyamán a piacra érkező újdonság a Volkswagen „Ős-Bulli” (T1) sorozata által ihletett, ikonikus formavilágát. Színvonalas minőségét és közvetlen menettulajdonságait szintén az újdonság meggyőző erényei között méltatták.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.