Porsche Szeged Hírek

Aktuális híreink

  • Skoda
    Újdonság a Škodától 2023.10.16.

    Scala és Kamiq modellek akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

    Scala és Kamiq modelljeink most végre újra kedvező szállítási határidővel, akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL és akár KÉSZLETRŐL is elérhetőek.A részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

  • SKODA
    Újdonság a Škodától 2023.10.16.

    70 éves a ŠKODA 1200 – Teljes acélkarosszéria a szélcsatornából

    Mladá Boleslav/Budapest, 2022. augusztus 11. – Hetven évvel ezelőtt vette kezdetét Mladá Boleslavban a teljes egészében acél karosszériával szerelt ŠKODA 1200 Sedan gyártása. Ez a jelentős technológiai fejlődés gazdaságosabb nagyüzemi termelést tett lehetővé, miközben a karosszéria a jármű tömegének csökkentése mellett kínált lehetőséget a beltér bővítésére és a passzív biztonság növelésére. A Sedan pontonkarosszériája az elsők közé tartozott Csehszlovákiában, amelynek formáját szélcsatornában optimalizálták.

  • Skoda
    Újdonság a Škodától 2023.10.16.

    „Gratulálunk Ati!” – sok sikert kíván Valter Attilának új csapatában a Škoda Magyarország

    Budapest, 2022. szeptember 5. – Mint az már a magyar sajtót is bejárta: a magyar kerékpározás egyik legmeghatározóbb alakja 3 éves szerződést kötött az idén már 42 győzelemnél járó Jumbo-Visma nevű holland csapattal. A ŠKODA és a kerékpározás közös története pedig Valter Attila szenzációs átigazolását követően is tovább folytatódik.

  • SKODA
    Újdonság a Škodától 2023.10.16.

    Bemutatta VISION 7S koncepciómodellje első beltér-dizájnrajzát a ŠKODA

    Mladá Boleslav/Budapest, 2022. július 26. – Újabb betekintést kínál megújult formai nyelvezetébe a ŠKODA AUTO, VISION 7S tanulmánymodellje első beltér-dizájnrajzán mutatja be, ahogy merőben újszerű, széleskörűen variálható utastér-architektúrájával e tágas jármű akár hét személy számára is elegendő helyet kínál. A minimalista stílusú belteret hosszú távon fenntartható módon előállított anyagok jellemzik. Az új dizájnnyelv autentikus módon kínál magasfokú funkcionalitást és intuitív kezelést a digitális világban.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.