Porsche Szeged Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 30 éves a Porsche Inter Auto Hungaria
2023.10.05.
Aktuális

30 éves a Porsche Inter Auto Hungaria

Kerek évfordulóhoz ért a Porsche Inter Auto Hungaria: idén ünnepeljük 30. születésnapunkat! Ez nem csak cégünk életében nagy mérföldkő, de minden hazai autórajongó számára is különleges alkalom.

30

Rengeteg közös élményen osztoztunk, mióta 1993-ban megnyitottuk első kereskedésünket, melyet 6 másik követett. Ez alatt a 30 év alatt egyre több és több elégedett ügyfelet tudtunk kiszolgálni, amire végtelenül büszkék vagyunk. A szlogenünk úgy szól: Önnel autózunk. Nem véletlen, hogy ezt a jeles évfordulót is Önnel szeretnénk megünnepelni.

Ennek apropójából megannyi kedvezménnyel, különleges ajánlatokkal, illetve nyereményjátékkal is készültünk, melyen a szerencsés egy Volkswagen Golf GTI Clubsport tulajdonosává is válhat!


Az alábbi születésnapi meglepetésekkel készültünk:

Nyereményjáték: Legyen akár Ön egy Volkswagen Golf GTI Clubsport boldog tulajdonosa

Image

Volkswagen Golf GTI Clubsport igazi szerelem. Már a GTI felirat is elsőre elvarázsol, de a hatalmas 18 colos kerekek mögött felsejlő piros féknyergek, a kétélű tetőspoiler látványa végleg felpörgeti az adrenalint. Eközben belül prémium sportülések, testreszabott Clubsport dizájnnal már türelmetlenül várják, hogy végre beszállj, megmarkold a sportkormányt, birtokba vedd az alumínium burkolatú pedálokat, és végre beindítsd a 300 lóerős motort...

Születésnapi nyereményjátékunkon nem csak azon ügyfeleinknek szeretnénk kedveskedni, akik idén vásároltak nálunk, hanem azoknak is, akik 2021. január 1-től kezdve legalább bruttó 50 000 forintot költöttek valamelyik márkakereskedésünkben 2023. december 31-ig, legyen szó szervizről, tartozék-, vagy éppen autóvásárlásról.

A nyereményjátékra itt tud regisztrálni.

Integrált szervizcsomag ajándékba*

Születésnapi akciónk keretében minden új Audi, Volkswagen, Škoda leendő tulajdonosát ajándék szervizcsomaggal lepjük meg.

Hogyan vehet részt az akciónkban?

Minden október 1. és december 31. között megrendelt új Audi, Volkswagen vagy Škoda autóhoz most 4 év vagy 60 ezer kilométerig (tisztán elektromos autó esetén 4 év kilométerkorlát nélkül) szervizcsomagot adunk ajándékba.Image

A kedvezményes szervizcsomag a Volkswagen csoportos kereskedői hálózatban kizárólag a Porsche Inter Autonál érhető el. További részletekkel kapcsolatban érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

*Az akció más kedvezményekkel nem összevonható. A csomag tartalmazza a gyári technológia lapon feltüntetett, a karbantartási szervizekhez kapcsolódó összes alkatrész cseréjét ezen időszakon belül. Amennyiben további alkatrészek cseréjére van szükség, azt nem tartalmazza a csomag.

Használja ki az ajándék Integrált szervicsomag előnyeit!

Év végéig beváltható Glamour kuponok*

Image

Születésnapunk alkalmából márkakereskedéseink változatos Glamour kuponakciókkal is várják!


Töltse le mobiltelefonjára az ingyenes Glamour alkalmazást, Androidra vagy IOS-re. Válogasson a Porsche Inter Auto márkakereskedései által felajánlott kedvezmények között, válassza ki a felhasználni kívánt kupont, és 2023. december 31-ig váltsa be azokat valamelyik telephelyünkön!

*1 db kupon egy egység termékre vagy szolgáltatásra vonatkozik, más kedvezményekkel nem összevonható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.